FRUIT voorraad

Compleet ERP systeem voor de AGF sector


Geschiedenis

Jaren geleden, na een vraag van een teler, is FRUIT voorraad geboren. Het was een simpele vraag, hoe krijg ik zicht op mijn voorraad. We maakten een oplossing als Windows applicatie, genaamd VoorraadRegistratie. Binnen een paar jaar zijn er een heel aantal klanten bij gekomen, en kwam de vraag naar meer dynamisch werken. In die tijd is FRUIT voorraad tot stand gekomen, een systeem wat volledig werkt in de cloud!
Iedere nieuwe klant bracht nieuwe wensen met zich mee. Door deze nieuwe wensen werd het systeem steeds completer en veelzijdiger!

Op dit moment is het systeem zo uitgebreid dat het in elk soort bedrijf van de AGF sector kan werken, we zijn actief in de zachtfruit, hardfruit maar ook groenten en aardappels. Vele miljoenen kilo’s passeren jaarlijks het systeem, of het nu gaat om inkoop, verkoop of sortering.


Mogelijkheden

Om een beeld te geven van wast de mogelijkheden zijn, kijk eens bij de voordelen van het systeem!

Voor handelsbedrijven gaat het proces vooral om inkoop en verkoop. Een van de meest gebruikte rapportages voor handelsbedrijven is de resultaatsberekening. Hierin is realtime zichtbaar wat een inkoop nu als resultaat heeft, met alle soorten kosten.

Voor sorteerbedrijven gaat het proces vooral om het verpakken van product. Deze bedrijven gebruiken met name de sorteerorders en de verladingsdocumenten. Uiteraard hebben ze ook inzichtelijk wat nu de sorteerprijs is per kilo, en kunnen de sorteerprijzen ook doorzetten naar een factuur.

Voor import- en exportbedrijven is juist de snelheid van belang, wanneer komt het fruit van de inkoop aan in de haven, en wanneer moet het fruit geleverd worden naar de klant. Met de vele rapportages zijn kosten en doorloopsnelheid realtime inzichtelijk.

Met elk soort bedrijven werken we met het labelen van de pallets. De labels zijn naar eigen wensen in te richten, een 2D-, QR- of de traditionele barcode, en welke informatie wel of niet op de label geprint wordt. Bij het verplaatsen, verwerken of het leveren van product wordt eenvoudig de barcode gescand robuuste scanners die uitgerust zijn met de app.

Alles is realtime inzichtelijk, de voorraad van producten en verpakkingen, de verkoopcijfers, de veilingprijzen etc. Het is teveel om hier op te noemen! Graag komen we persoonlijk bij u langs om te laten zien wat FRUIT voorraad voor uw bedrijf kan betekenen!

DEMO

VRAAG GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN DEMO AAN

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw bedrijf? Laat het ons weten! Wij staan klaar om persoonlijk uit te leggen hoe onze software uw bedrijf kan versterken en optimaliseren.

Liever bellen of whatsapp? Stuur whatsapp-bericht, of bel naar 0345 - 820 202
Copyright © 2024 | Klok Software
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag | 08:30 - 17:30
Adres: Fokkerstraat 21, Leerdam