Introductie FRUIT voorraad

peren voorraad

Software oplossing voor peren

Ons ERP-systeem biedt diepgaand inzicht in al onze bedrijfsprocessen, van inkoop tot voorraadbeheer, verpakking, verzending, verkoop en facturatie.

We nodigen u graag uit om een persoonlijke demo aan te vragen, waarin we u stap voor stap kunnen laten zien hoe ons systeem uw bedrijf efficiënter kan maken en u kunt profiteren van de voordelen van geavanceerd inzicht en automatisering.

Ontdek vandaag nog de kracht van FRUIT voorraad.
Dit systeem is veelzijdig en enorm gebruiksvriendelijk!
Jan van Genderen - Royal Berry

peren voorraad

Software oplossing voor peren


Mogelijkheden bij peren

FRUIT voorraad is een compleet ERP systeem wat met name gericht is op de peren! Bekijk de mogelijkheden en vraag een demo aan! Liever bellen of whatsapp? Stuur whatsapp-bericht, of bel naar 0345 - 820 202

Om een beeld te geven van wat de mogelijkheden zijn, kijk eens bij de Voordelen van het systeem!

Voor handelsbedrijven met peren gaat het proces vooral om inkoop en verkoop. Een van de meest gebruikte rapportages voor handelsbedrijven is de resultaatsberekening. Hierin is realtime zichtbaar wat een inkoop nu als resultaat heeft, met alle soorten kosten.

Voor sorteerbedrijven met peren gaat het proces vooral om het verpakken van product. Deze bedrijven gebruiken met name de sorteerorders en de verladingsdocumenten. Uiteraard hebben ze ook inzichtelijk wat nu de sorteerprijs is per kilo, en kunnen de sorteerprijzen ook doorzetten naar een factuur.

Voor import- en exportbedrijven met peren is juist de snelheid van belang, wanneer komt het fruit van de inkoop aan in de haven, en wanneer moet het fruit geleverd worden naar de klant. Met de vele rapportages zijn kosten en doorloopsnelheid realtime inzichtelijk.

Met elk soort bedrijven werken we met het labelen van de pallets. De labels zijn naar eigen wensen in te richten, een 2D-, QR- of de traditionele barcode, en welke informatie wel of niet op de label geprint wordt. Bij het verplaatsen, verwerken of het leveren van product wordt eenvoudig de barcode gescand robuuste scanners die uitgerust zijn met de app.

Alles is realtime inzichtelijk, de voorraad van producten en verpakkingen, de verkoopcijfers, de veilingprijzen etc. Het is teveel om hier op te noemen! Graag komen we persoonlijk bij u langs om te laten zien wat FRUIT voorraad voor uw bedrijf kan betekenen!

 

DEMO

VRAAG GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN DEMO AAN

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw bedrijf? Laat het ons weten! Wij staan klaar om persoonlijk uit te leggen hoe onze software uw bedrijf kan versterken en optimaliseren.

Liever bellen of whatsapp? Stuur whatsapp-bericht, of bel naar 0345 - 820 202
Copyright © 2024 | Klok Software
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag | 08:30 - 17:30
Adres: Fokkerstraat 21, Leerdam